28 June 2009

Lelucon Jadul : Pilm Hollywood Opo Iki?

Bwah! bsok UAS KBP , malam ini ujan kisi2 > , <..... posting apa ya? hmm.. lagi kangen sama lelucon ini (sampe skarang gtw yg bikin sapa si... ) abis ni blajar ah..... hihihihii

Kalo pilm2 ini ditayangin di bioskop Jawa jadinya gini:

1.Enemy at the gates -- Musuhe Wis Tekan Gapuro
2. Batman Forever -- Ngembat Saklawase
3. Remember the Titans -- Kelingan Titan-titan
4. The Italian Job -- Gaweane Wong Ngerum
5a. Die Hard -- Matine Angel
5b. Die Hard II -- Matine Angel Tenan
5c. Die Hard III With A Vengeance -- Kowe Kok Ra Mati2 To?
6. Bad Boys -- Bocah-bocah Uelek
7. Sleepless in Seattle -- Klesikan neng Seattle
8. Lost in Space -- Ilang Neng Awang-awang
9. X-Men -- Wong Lanang Saru
9a. X-Men 2 -- Wong Lanang Saru Banget
9b. X-Men 3 -- Aming
10. Cheaper by Dozen -- Tumbas Selusin Langkung Mirah
11. The Cooler -- Selot Adem
12. Paycheck -- Kasbon
13. Independence Day -- Pitulasan
14. The Day After Tomorrow -- Sesuke
15. Die Another Day -- Modare Ojo Saiki
16. There is Something About Marry -- Meri Ono Apa-apane
17. Silence of the Lamb -- Wedhuse Mutung
18. All The Pretty Horses -- Jarane Ayu2 (saka Legenda Pasar Kewan Mbahrowo)
19. Planet of the Apes -- Planete Wong Apes
20. Gone in Sixty Second -- Minggat Sakcepete
21. Original Sin -- Dosa Tenanan
22. Mummy Returns -- Mami-mami podo Mudik
23. The Abyss -- Entek-entekan
24. Copycat -- Kopi Kucing (nggo konco Sego Kucing)
25. Seabiscuit -- Klethikan Neng Laut
26. Freddy vs Jason -- Kerah
27. Terminator -- Terminal Montor
29. How To Lose A Guy in 10 Days -- Piye Carane Megat Lanangan mung 10 Dino
30. Lord Of The Ring -- dol tinuku akik...
31. Deep Impact -- Ngantem Njero
32. Million Dollar Baby -- Genjik Regone Sayuto
33. Blackhawk Down -- Manuk ireng kenek bedhil
34. Saving Private Ryan -- Ngelesi privat mas rian (pancene goblok tenan opo?)
35. Dumb and Dumber -- Wong Goblok lan guoooblok tenan
36. King Kong – Munyuk gede lan ireng
37. Fantastic Four – Cah papat dahsyat
38. The Incredible Hulk – Buto ijo ngamuk
39. Harry Potter and The Sorcener Stone – Bocah pinter sulap lan batu wasiat
40. Harry Potter and The Chamber of Secret – Bocah pinter sulap lan kamar ‘ra ketok
41. Harry Potter and The Prisoner of Akzaban – Bocah pinter sulap lan napi seko wirogunan
42. Harry Potter and The Goblet of Fire – Bocah pinter sulap … lha iki bocah kok ora entek-entek nyulape?
43. Spiderman – ih ono laba-laba
44. Spiderman2 – ih ono laba-laba maneh…
46. Spiderman3 – ih… iki laba2 opo gawean seeeh? Kok ora entek2…
45. Superman Returns – Suparman wis bali


ada yang mau bikin subtitlenya? (blajar uy blajar...)

0 comments:

Post a Comment

kata-kata apapun akan saya terima dengan seikhlasnya.. xD